Praktijk Hannie Wolfs
                                Een toegangspoort tot gezondheid


            Even voorstellen Mijn naam is Hannie Wolfs en ik woon in Haarlem waar ook mijn praktijk is. Ik ben geboren op 5 mei 1971 in Noord Brabant.

De aarde, de natuur, de mensen alles is verbonden met elkaar. Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met Ayurveda. Mijn tante Annie ( Ayurvedisch therapeut) gaf mij een Ayurvedische massage in een moeilijke tijd in mijn leven. Dat was zo bijzonder, de warme natuurlijke olie, de diepe ontspanning en veiligheid die ik voelde hielpen mij om mijn lichaam en geest te helen. Ik wist en voelde, dit wil ik ook leren! Het zaadje was geplant. Zij heeft mij alles geleerd over de Ayurvedische geneeswijze en Ayurvedische massage.

Ik merkte dat er tijdens de massage veel los kan komen bij mensen en daar wilde ik meer van weten. Ik voelde de behoefte mensen verder te helpen om in liefde naar zichzelf toe te helen. In die periode kwam Sensi therapie op mijn pad. Al de eerste dag van de opleiding voelde het als thuiskomen bij mezelf. Sinds 2017, na de afronding van de opleiding, geef ik Sensi therapie en Reiki vanuit mijn praktijk in Haarlem. De combinatie van Sensi Therapie en Ayurveda is prachtig, voor mij is de cirkel nu rond.