Praktijk Hannie Wolfs
                                Een toegangspoort tot gezondheid


            Even voorstellen 


Mijn naam is Hannie Wolfs en ik woon in Haarlem waar ook mijn praktijk is. Ik ben geboren op 5 mei 1971 in Noord Brabant. Ik heb al veel verschillende cursussen en opleidingen
gevolgd zoals: Ayurvedische massage therapeut en een cursus intuitieve waarneming gebaseerd op o.a. inzichten vanuit de kwantumfysica, wet van aantrekking en eenheidsbewustzijn. Ook geef ik reiki en heb ik in 2017 mijn diploma gehaald voor Sensi-therapie, omdat deze weg de meest directe is om bij de oorspronkelijke oorzaak van het probleem te komen. Ook geef ik Ayurvedische massages wat ondersteunend werkt met de Sensi-therapie.

Door mijn zoektocht in mijn leven heb ik mijn gevoeligheid mogen ontdekken en heb ik zelf veel therapie-vormen mogen ondergaan, maar de sensi-therapie werkte voor het mij het meest doeltreffend. Mijn lichaam vertelde eigenlijk alles wat ik weggestopt had en waar ik geen woorden voor had. Een ware ontdekkingsreis. Vandaar dat ik hier enthousiast over ben en graag wil doorgeven wat ik heb mogen ontdekken dankzij de hulp van deze therapie.