Praktijk Hannie Wolfs
                                Een toegangspoort tot gezondheid

Sensi-therapie:

Wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen
Wat te kort is - aanvullen
Behandelen zodat balans ontstaat  

Therapie inhoudelijk:

Sensi-therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura, ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma's maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema's die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.

Voor wie:  Iedereen die lichamelijk of psychische klachten heeft, maar ook bijv. “gedragsproblemen”. Een groot aantal kinderen en volwassenen  heeft  last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. Denk hierbij naast allerlei lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten ook aan Autisme, ADHD, HSP of  Nieuwetijdskinderen. Sensi therapie is gericht op de vragen van deze tijd.   

De behandeling duurt 1 tot 2 uur per consult en is afhankelijk van wat er onderweg tijdens de behandeling zich voordoet. Gemiddeld zijn er in totaal 2-4 behandelingen nodig per persoon. Tijdens de behandeling meet ik je uit met een “bio-sensor”. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen! Het is een mens-  en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode. Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën volgt hieronder.

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn ziekte

Drukpunt-massage 

Ons lichaam is net een boek dat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo door bewust worden de pijn kan verminderen.


Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage (over de kleren heen!) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.EFT (emotional freedom technique)

Onder het uitspreken van een kort zinnetje wat de kern van het probleem (bijv. angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) samenvat,  worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.


Edelstenen therapie

Op je gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik tijdens het protocol uitmeten welke steen je kunt dragen of 's nachts onder je kussen kunt leggen, als een soort bescherming, zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.


 Metamorfosemassage 

Een hele lichte vorm van aanraking rond de enkels en de pols, die heel goed doorwerkt naar de laag in ons waar spanning ligt opgeslagen, uit de tijd toen wij nog als vrucht in de buik van onze moeder zaten. Vaak een onbestemd gevoel en onverklaarbare angsten die overgenomen zijn in het onbewuste kunnen hiermee wegvloeien. Ook een bijzondere, warme en fijne methode voor kleine onrustige huilbaby's.

 

Bloesem- en Edelsteenremedies en Voedingssupplementen, Orthomoleculair en diëten.  

Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig om het proces dat in je begonnen is te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (tgv, inentingen, voeding enz) en door middel van diverse middelen en diëten kan het lichaam ook de mogelijkheid krijgen om te ontgiften, zodat de balans hersteld kan worden. Ook kan er sprake zijn van een tekort aan bepaalde stoffen en is er aanvulling nodig.


In verband met de coronacrisis bied ik op dit moment behandelingen op afstand aan.

Wat kan ik op afstand voor je doen;

Immuunsysteem uitmeten.

Meten of je aanvulling nodig hebt van vitamines en/of mineralen.

EFT (Emotional freedom technique)

Edelsteen uitmeten welke jij op dit moment nodig hebt, om je te ondersteunen.

je energie geven en hoe daar mee om te gaan.

Voor meer informatie neem dan gerust contact met me op.
 

                                                                                                                                                                                               Kosten  Sensi-Therapie 

 

 

Of uw ziektekostenverzekering sensi-therapie vergoed is afhankelijk van uw verzekering. Sensi-therapie is een nieuwe therapievorm, waardoor verzekeraars vaak helaas  niet bereid zijn om dit te vergoeden. Daarom probeer ik de kosten zo laag mogelijk te houden; kosten consult 50 euro per uur.  Een consult duurt gemiddeld 1-2 uur. Houd hier ook rekening mee bij het maken van een afspraak dat je ruim de tijd hebt. 

Leeft u van een minima dan zijn de kosten in overleg, mijn levensvisie is iedereen te kunnen helpen die daar behoefte aan heeft.

Het uurtarief  is exclusief de kosten voor evt. middelen:

Octalieten en Sensi-cure remedies: € 14 euro per flesje.

Bach Bloesem remedies:  € 12,50 per flesje.

Voedingssupplementen en verschillende orthomoleculaire preparaten zijn vrij verkrijgbaar in Nederland. (Deze middelen kunnen eventueel ook worden besteld)   

Persoons Gebonden Budget is vaak mogelijk.

Het is de bedoeling dat je contant betaalt of ik stuur je een betaalverzoek via Whatsapp.

Afzeggen van een behandeling kan tot 24 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt het bedrag (€ 25,00) in rekening te brengen.

Ook een behandeling aan huis is indien nodig mogelijk. Kosten € 0,25 per km +  € 5,00 extra vergoeding voor reistijd.
Wil je een afspraak maken bel of mail mij dan:

hanniewolfs@hotmail.com

06 388 201 93